Aquarel

harrievisser45@gmail.com 0624342591

Ik ben zeer bedreven in het gebruik van deze technieken en weet hoe ik ze moet gebruiken om prachtige, realistische portretten te creëren. Ik besteed veel aandacht aan details, zoals de ogen, de huid en de haren, en weet hoe ik de juiste kleuren moet gebruiken om de juiste sfeer te creëren. Dit zorgt voor een unieke uitstraling en een prachtig kunstwerk.

Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van een portret, kunt u een kijkje nemen op mijn website. Hier kunt u verschillende voorbeelden van mijn werk bekijken en contact opnemen met mij om uw bestelling te plaatsen. Het is een uniek cadeau voor uzelf of iemand anders. Een portret is een prachtig herinnering die voor altijd bewaard zal blijven. Dus aarzel niet, neem contact met mij en we bespreken samen uw wensen voor een uniek portret.

Vlinders – Trouwen in een Old timer
Moderne in de kleuren van het land.
Aquarel; Bruidspaar – 2 kits – Moeder met kids
3 kids – Woonhuis
Jim als danser – Vrouw -3 blote dames