Acryl

harrievisser45@gmail.com of 0624342591

Ik gebruik acryl verf vaak voor het schilderen op textiele dragers zoals linnen of katoen, en bijvoorbeeld ook op T-shirts. Dit medium hecht zich goed aan de stof en kan daarna eventueel gefixeerd worden. Bij het werken met acryl of polymeerverf moet men er rekening mee houden dat de verf snel droogt en daardoor niet makkelijk te verwijderen is. Het is daarom aan te raden oude kleding aan te trekken of een schort te dragen.

Daarnaast heb ik veel cursussen gegeven met deze technieken en op mijn YouTube kanaal zijn opnames hiervan terug te zien op https://www.youtube.com/@HAVIS45/videos. Dus als u geïnteresseerd bent in het verder verfijnen van uw vaardigheden met acryl- of polymeerverf, kunt u hier een kijkje nemen voor inspiratie en tips.

Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van een portrettekening gemaakt met acryl of polymeerverf, neem dan gerust contact met mij 0624342591. Samen kunnen we bespreken wat uw wensen zijn en ik kan u laten zien hoe ik deze technieken gebruik in mijn werk.

Wilt u een tekening of schilderij van een heel mooie vakantie foto, dan kan ik het voor u maken.

Paard rijden in de natuur

De schreeuw – Let’s dance – Zanger Bouke

75 jaar vrijheid, flower-power, AOW-Drees en gezondheid

Abstract – Abstract – Abstract

Daniël Lohues Emmen
Grote Rietplas Parc-Sandur Emmen
Dieren portretten
Rietplas Parc Sandur Emmen
Vrouw in stoel Jonge jongen
Project ontwikkelaar – Zanger Bouke
Eigen impressie Rembrandt Audrey Hepburn
Drentse Schrievers
Auto reklame; Vrijwaard Leeuwarden