Schetsen

harrievisser45@gmail.com 0624342591

Sneltekeningen of schetsen zijn een geweldige manier om snel een impressie vast te leggen. Als kunstenaar ben ik vaak onderweg en ik gebruik sneltekeningen om snel een impressie vast te leggen van de omgeving en de mensen om me heen.

Een van de technieken die ik gebruik voor sneltekeningen is potlood, dit is een snel en efficiënt medium om lijnen vast te leggen. Maar ik maak ook gebruik van waterverf, dit geeft me de mogelijkheid om snel kleur toe te voegen en accenten te creëren. Door deze technieken te combineren, kan ik een sneltekening maken die zowel een realistische afbeelding is, maar ook een unieke uitstraling heeft.

Sneltekeningen zijn niet alleen een geweldige manier om snel een impressie vast te leggen, maar ze zijn ook een geweldige manier om te oefenen en te experimenteren met verschillende technieken. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van een sneltekening, neem dan gerust contact met mij op via mijn website. Ik kan u laten zien hoe ik deze technieken gebruik in mijn werk en samen kunnen we bespreken wat uw wensen zijn.